Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2014 00:52 - Александър Русев - българската надежда за наш представител в кеча
Автор: webwwe Категория: Забавление   
Прочетен: 7702 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.01.2014 00:53


image

     Не от вчера се говори за българинът, който успя да пробие в WWE и да даде надежда на всички фенове, че ще можем да видим изявите на нашенец сред най-добрите в бранша. След появата му на турнира кралски грохот в едноименния мач не само, че много хора разбраха кой е, но и започнаха да се прокрадват мненията, че можебби е дошъл часът на Александър Русев да намери своето място сред елита на кеча и да остави своите отпечатъци там. И все пак кой е Александър Русев? Това е въпрос, който е нормално да си зададем, защото той не се е появил от нищото в WWE, а както всички други е извървял дълъг път, за да се стигне до този момент. Нека видим пътя му от началото до момента, в който се озова в най-голямата кеч компания.      Мирослав Барняшев е роден на 25.12.1985 г. в Пловдив. Още от малък започва да учи в спортно училище. Впоследствие започва да се занимава с вдигане на тежести. Той бе един от вариантите, който се обмисляше за участие на олимпийските игри в Лондон през 2012 г. Но да се върнем към пътят на Барняшев към WWE. През 2000 г. Мирослав и семейството му се преместват да живеят в САЩ. Още тогава в главата му узрява идеята да стане кечист. Първоначално живее във Вирджиния, а след това и в Торънс, Калифорния. Именно там Барняшев започва тренировки в академията Knokx Pro Wrestling. Негови учители са две легенди от миналото на WWE, а именно гангрел и Рикиши. Така тренировка след тренировка, ден след ден, година след година, напенеца започва своя път към най-големите висоти. Започва да участва в мачове през 2008 г. Както сам споделя в интервю, е бил поканен на проби от наблюдатели на WWE. Не много след това му се предлага договор и Барняшев се озовава на най-ниското стъпало в най-голямата кеч компания.

image
       Така през Април 2011 г. нашенецът започва своите изяви в школата за таланти на WWE - FCW. Там той избира да се нарича Александър Русев, като първото име го избира, свързвайки го с това на Александър Велики. За пръв път по телевизията се появява на 17.07.2011 г., където прави и своя дебют. Неслед дълго обаче го сполетява контузия и слиза от ринга за шест месеца. През Март следващата година, Русев се завръща, като заедно с добре познатия вече на всички Антонио Сезаро предизвикват Бо Ротундо и Хъски Харис (по-зивестен днес като Брей Уайът) за отборните титли на FCW, но не успяват да спечелят. Нова контузия обаче получава българинът, като този път е сериозна. Той си счупва врата, което води до временна парализа на една от ръцете му. Докато се възстановява, Русев заминава за тайланд, където започва да изучава бойното изкуство Муай Тай. Русев се завръща през Май 2013 г., като представя свой нов образ. Русев вече се превъплащава в ролята на древен войн, като носи дреха типична за древногръцките бойци, а в ръка носи дъска, на която е написано името на опонента му и преди мача я чупи с коляно. Първият му мач с този негов образ е кралска битка, която да определи претендента за титлата на NXT (докато е контузен FCW се преименува на NXT). След това Русев записва мач и срещу Долф Зиглър, но неуспешен. Последва партньорство със Скот Доусън, с който формират отбора на Бойните легионери, а техен мениджър е Силвестър Лефорт. Не след дълго съюзът между тримата престава да съществува и Русев се връща към индивидуалните си битки, като привлича рускинята Лана, за негова представителка и придружителка на ринга. През 2014 г. Русев продължава да набира скорост, като побеждава последователно двама от представителите на WWE - Ксвиер Уудс и Кофи Кингстън, което за пореден път доказва напредъкът му и приближаването към звездите на компанията.

image    image

     На 26.01. голямата мечта се превръща в реалност и Мирослав Барняшев прави първите си стъпки в шоу на WWE. Едва ли би мечтал за по-добро начало от елиминационния мач Кралски грохот на едноименния турнир. Нашенеца се появява под номер 6 и успя да се задържи няколко минути на ринга, преди да бъде елиминиран. За елиминацията му бяха необходими цели четири човека, като преди това всеки един на ринга бе повален от българина и усети неговата сила и ярост. Макар да бе за малко време на ринга, вече цялата кеч общественост знае кой е Александър Русев и от къде е, но най-важното е, че знае на какво е способен и къде е мястото му. Всички стискаме палци на нашето момче в най-близко бъдеще да го видим като постоянна част от звездите на WWE, а от там вече е лесно, защото за Барняшев няма да има по-ниска цел от върха. Все пак не за пръв път имаме българи представители в кеча. Със сигурност много са чували за Дан Колов - Балканския лъв. Но това е друга история...

image



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 952594
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930